Regeling van de Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie van 1 oktober 2012, nr. WJZ / 12301874, houdende wijziging van de Subsidieregeling energie en innovatie en van de Tijdelijke regeling stimulering betere dienstverlening aan bedrijven

De minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie,

Gelet op artikel 4 van het kaderbesluit EZ-subsidies;

Besluit:

ARTIKEL I

In artikel 3.7.1. van de Subsidieregeling energie en innovatie wordt `met uitzondering van pararaaf 4.4.2’ vervangen door: met uitzondering van paragraaf 4.2.2.

ARTIKEL II

In artikel 10a, vierde lid, van de Tijdelijke regeling stimulering betere dienstverlening aan bedrijven wordt ‘31 december 2012’ vervangen door: 31 december 2013.

ARTIKEL III

Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de dagtekening van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst.

Deze regeling zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

’s-Gravenhage, 1 oktober 2012

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, M.J.M. Verhagen.

TOELICHTING

Algemeen

Deze regeling heeft enkel tot doel twee schrijffouten te herstellen: een in artikel 3.7.1. van de Subsidieregeling energie en innovatie en een in de Tijdelijke regeling stimulering betere dienstverlening aan bedrijven.

In de Subsidieregeling energie en innovatie bestond de verschrijving uit de onjuiste verwijzing naar een bijlage, hetgeen de reikwijdte van de subsidiemogelijkheid onbedoeld wijzigde.

In de Tijdelijke regeling stimulering betere dienstverlening aan bedrijven was een verkeerde datum opgenomen waardoor subsidies onbedoeld afgewezen dienden te worden.

Administratieve lasten

Deze regeling heeft geen gevolgen voor de administratieve lasten.

Publicatie en inwerkingtreding

Deze wijzigingsregeling treedt in werking met ingang van de dag na die van haar publicatie in de Staatscourant. Daarmee wordt afgeweken van het kabinetsbeleid inzake vaste verandermomenten, omdat het hier gaat om een reparatieregeling.

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, M.J.M. Verhagen.

Naar boven