M.e.r.-beoordelingsbesluit Sluitstukkaden Maasdal Cluster D - Maastricht, Waterschap Roer en Overmaas

Waterschap Roer en Overmaas heeft op 25 september 2012 een beoordelingsnotitie ontvangen in het kader van het Besluit Milieueffectrapportage. Deze beoordelingsnotitie is vooruitlopend ingediend op het Projectplan Waterwet Sluitstukkaden Maasdal Cluster D - Maastricht. Dit projectplan heeft betrekking op de dijkverbeteringsmaatregelen die het waterschap wil gaan uitvoeren in de gemeente Maastricht (deeltrajecten Heugem-Randwijck, centrum Maastricht en Boschpoort-Boscherveld).

Naar aanleiding van deze m.e.r.-beoordelingsnotitie heeft het waterschap besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.

Inzagetermijn

Met ingang van 9 oktober 2012 tot en met 19 november 2012 ligt het besluit 2012.0143 tijdens kantooruren ter inzage in het waterschapshuis (kamer 212), Parklaan 10 te Sittard.

Bezwaar

Op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is dit besluit niet vatbaar voor bezwaar of beroep tenzij u, door dit besluit, rechtstreeks in uw belang wordt getroffen. Alleen in dat geval kan bezwaar worden gemaakt bij het dagelijks bestuur van het Waterschap Roer en Overmaas.

Naar aanleiding van deze beschikking kan binnen 6 weken na de dag van de bekendmaking daarvan door belanghebbenden een bezwaarschrift worden ingediend.

Bezwaarschriften dienen te worden gericht aan het dagelijks bestuur van het Waterschap Roer en Overmaas, Postbus 185, 6130 AD te Sittard.

Er volgt nog een projectplan op grond van artikel 5.4 van de Waterwet voor het aanpassen van diverse delen van de primaire waterkering in Maastricht waartegen een ieder rechtsmiddelen kunnen instellen. Ook staan er rechtsmiddelen open tegen het goedkeuringsbesluit van de provincie Limburg betreffende dit projectplan.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Beheer, telefoon 046-4205818.

Naar boven