Logo Roosendaal
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de bouw van 20 appartementen Sterrebos te Roosendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te

verlenen voor het realiseren van 20 appartementen te Roosendaal, geregistreerd onder zaaknummer 2011WB0775. Voor het project is naast de activiteit bouwen ook de activiteit planologische afwijking op grond van 2.12, eerste lid onder a, 3º Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van toepassing.

Op het huidige terrein van het Sterrebos te Roosendaal worden te midden van de bestaande bebouwing 20 appartementen gerealiseerd. De planologische afwijking ziet op het mogelijk maken van deze 20 appartementen.

Inzien

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen vanaf 7 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur bij centrale balie op het stadskantoor. Deze bekendmaking, de ruimtelijke onderbouwing en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met bijbehorende plankaart zijn ook in te zien via onze website www.roosendaal.nl.

Zienswijze

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn bij voorkeur schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluit indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Roosendaal (per adres: afdeling Ontwikkeling, team Regelgeving, Postbus 5000, 4700 AA Roosendaal), onder vermelding van het betreffende zaaknummer. U kunt uw zienswijze ook mondeling kenbaar maken binnen de bovengenoemde periode. Voor informatie over het ontwerpbesluit en voor het maken van een afspraak voor het kenbaar maken van uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer I. Kraus (telefoonnummer 0165-579439).

Roosendaal, 5 oktober 2012

Naar boven