Logo De Ronde Venen
Ontwerpomgevingsvergunning voor het oprichten van woning met bijgebouw op perceel Poeldijk 3 in Waverveen, De Ronde Venen

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Ronde Venen maken ingevolge artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto afdeling 3.4 (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 5 oktober 2012 het ontwerpbesluit ‘Oprichten van een woning met bijgebouw op het perceel Poeldijk 3 in Waverveen’ en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter inzage liggen. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken zijn volgende manieren te raadplegen:

  • De papieren versie van het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn in te zien bij de balie Omgevingszaken in de centrale hal van het gemeentehuis. De openingstijden zijn: maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

  • Het ontwerpbesluit is als pdf te downloaden en in te zien via de gemeentelijke website www.derondevenen.nl (keuzemenu: actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen-voorbereidingsbesluiten).

  • De verbeelding van het authentieke ontwerpplan is interactief te raadplegen via http:/www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0736.PBO12Poeldijk3-ow01.

Toelichting

Het project bestaat uit nieuwbouw van een woning met bijgebouw op het perceel Poeldijk 3 in Waverveen. De huidige, oude boerderij wordt gesloopt.

Gedurende te termijn van de ter inzage legging kan een ieder op het ontwerpbesluit een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van De Ronde Venen. Deze zienswijze kan naar keuze mondeling of schriftelijk kenbaar worden gemaakt. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar gemeente De Ronde Venen, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Omgevingszaken via T. 0297 29 17 81.

Naar boven