Logo Geldrop-Mierlo
Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning oprichten loods Broekstraat 67 in Mierlo (uitgebreide procedure), Geldrop-Mierlo

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Geldrop-Mierlo maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te (verlenen/weigeren):

Voor : oprichten loods

Locatie : Broekstraat 67 in Mierlo

Type : integraal

Activiteiten : - bouwen

- planologisch strijdig gebruik

Registratienummer : 20120137

Datum besluit : 27 september 2012

Datum verzending : 3 oktober 2012

Met ingang van donderdag 4 oktober 2012 ligt gedurende zes weken de bovengenoemde ontwerpbeschikking en de overige relevante stukken ter inzage. Indien u de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken via de website www.geldrop-mierlo.nl of met het cluster Vergunningen, bereikbaar via telefoonnummer 14 040.

De gegevens zijn ook digitaal beschikbaar op de gemeentelijke website (wonen en mijn buurt/ruimtelijke plannen/ruimtelijke plannen in procedure).

Op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kan eenieder gedurende de termijn van ter inzage legging schriftelijke zienswijzen indienen. Zienswijzen moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan het college van burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Tevens moeten de zienswijzen ondertekend en gedateerd zijn en moeten deze tenminste de naam en adres van de indiener, een omschrijving van het bestreden besluit en de gronden van de zienswijze bevatten. In deze periode kunnen zienswijzen ook mondeling worden ingebracht.

Wij maken u erop attent, dat in beginsel slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven