Logo Heemskerk
Ontwerp bestemmingsplan Tolweg 4, Heemskerk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp bestemmingsplan ‘Tolweg 4’ met ingang van vrijdag 28 september 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt. U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis of downloaden via de websites www.heemskerk.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor de locatie ‘Tolweg 4’ wordt een plan voor maximaal 14 grondgebonden woningen ontwikkeld met bijbehorende tuinen en erven. Het bestemmingsplan maakt de bouw van de woningen mogelijk.

Het ontwerp bestemmingsplan kan worden ingezien van 28 september tot en met 8 november 2012 in het gemeentehuis aan de Maerten van Heemskerckplein 1 te Heemskerk en is raadpleegbaar op www.heemskerk.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Iedereen kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk een zienswijze kenbaar maken. U moet uw zienswijze richten aan de raad van de gemeente Heemskerk, Postbus 1, 1960 AA Heemskerk. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer.

Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Naar boven