Logo Ermelo
Bestemmingsplan ‘Kom Ermelo’, Ermelo

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 4 oktober 2012 tot en met 14 november 2012 het ontwerpbesluit met het ontwerpbestemmingsplan Kom Ermelo en de daarbij behorende stukken, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van het Klantcontactcentrum van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/komErmelo. Het ontwerpbestemmingsplan Kom Ermelo, met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPkomermelo-0301, kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

Het plangebied omvat een groot gedeelte van de bebouwde kom van Ermelo. Alleen het westelijk deel van de kom ontbreekt, omdat hier reeds het recente bestemmingsplan Ermelo West geldt. Aan de westkant wordt het plangebied begrensd door de spoorlijn Amersfoort - Zwolle. Alleen het sportpark “De Zanderij”, dat ook bij het plangebied hoort, ligt aan de westzijde van de spoorlijn. Aan noord-, oost- en zuidzijde wordt het plangebied begrensd door natuurgebieden, bedrijventerrein Veldzicht en Het Trefpunt. Voor de bebouwde kom van Ermelo gelden op dit moment de bestemmingsplannen ‘Kom Ermelo 1998’ en de ‘Herziening Kom Ermelo 2002’ en daarnaast een aantal uitwerkingsplannen en kleine postzegelplannen.

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder bij de gemeenteraad, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om een zienswijze via DigiD in te dienen via www.ermelo.nl/komErmelo.

Tijdens de terinzagelegging worden spreekuren gehouden. U kunt hiervan gebruik maken om uw situatie door te spreken, om uw in te dienen zienswijze toe te lichten.

Ermelo, 3 oktober 2012

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven