Logo Hardinxveld-Giessendam
Kennisgeving ontwerpbeschikking Wabo Noordstraat 1 te Hardinxveld-Giessendam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardinxveld-Giessendam maakt bekend dat het in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens is om vergunning te verlenen voor het in gebruiknemen van het gebouw op de locatie Noordstraat 1 te Hardinxveld-Giessendam.

Hierop is de procedure zoals omschreven in paragraaf 3.3 van de Wabo van toepassing.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 oktober 2012 tot en met 14 november 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis (Raadhuisplein 1, Hardinxveld-Giessendam) en zijn in die periode ook te vinden op de gemeentelijke website www.hardinxveld-giessendam.nl (Actueel > Ter inzage).

Tijdens de periode van terinzagelegging kunt u als belanghebbende uw zienswijze op de ontwerpbeschikking schriftelijk en/of mondeling naar voren brengen. Uw mondelinge zienswijze kunt u inbrengen bij de behandelend ambtenaar, K. de Kuiper. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (t. 0184-674444) of mailen naar info@gemhg.nl. Wanneer mondeling een zienswijze over het ontwerp naar voren is gebracht, wordt hiervan een verslag gemaakt. Uw schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardinxveld-Giessendam, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam.

Na afloop van de terinzagetermijn zal het college een besluit nemen. Uw zienswijze, alsmede een eventuele reactie hierop van de aanvrager, wordt hierbij betrokken. Als indiener van een zienswijze wordt u op de hoogte gebracht van de definitieve beschikking. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven