Ontwerpbestemmingsplan Baarschotsestraat 8, Baarschot

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat met ingang van 3 februari 2012 voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening):

‘Baarschotsestraat 8, Baarschot’

U kunt het plan inzien bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Vrijthof 10 te Hilvarenbeek. Ook kunt u het plan, inclusief deze publicatie, digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.hilvarenbeek.nl) en op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met 15 maart 2012.

Omschrijving plan

Het plan betreft de beëindiging van het agrarische bedrijf aan de Baarschotsestraat 8 in Baarschot. De agrarische bedrijfsgebouwen en voorzieningen worden op deze locatie gesloopt en ter compensatie zal er één burgerwoning worden toegevoegd aan de zuidzijde van het perceel. De bestaande bedrijfswoning zal worden herbouwd en als burgerwoning worden bestemd.

Ligging plangebied

De locatie is gelegen binnen de kern van Baarschot en omvat de percelen kadastraal bekend als gemeente Diessen sctie C 4428 en 4429.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan aan de gemeenteraad kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de heer S. Bosch van het cluster RO, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 8300.

Hilvarenbeek, 2 februari 2012

Naar boven