Ontwerpbestemmingsplan ‘Berlicum-Noord, herziening Milrooijseweg 45–67’

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Berlicum-Noord, herziening Milrooijseweg 45–67’, ter inzage wordt gelegd. Het plan omvat het bestaande bedrijfsverzamelgebouw met bijbehorende gronden aan de Milrooijseweg 45–67 te Berlicum.

Het plan gaat een juridisch-planologische regeling bieden voor zakelijke en medische dienstverlening (waaronder beoogd een apotheek, huisartsenpraktijk en fysiotherapiepraktijk), detailhandel in volumineuze goederen (o.a. de bestaande Boerenbond), een decorbouwbedrijf en keuken/badkamerzaak met timmerwerkplaats en in algemene zin lichte bedrijven anderszins.

Door deze gemengde functies en flexibiliteit binnen het pand/bedrijfsverzamelgebouw zal de geldende ‘pure’ bestemming ‘Bedrijven’ (licht industriële en ambachtelijke bedrijven) worden gewijzigd in de bestemming ‘Gemengd’.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Berlicum-Noord, herziening Milrooijseweg 45–67’, met de daarop betrekking hebbende stukken ligt van vrijdag 3 februari 2012 tot en met donderdag 15 maart 2012 voor eenieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. Buiten de openingstijden is inzage op afspraak mogelijk. Daarvoor kunt u bellen naar de centrale balie (073-5531111). Het digitale ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u raadplegen en downloaden op de volgende weblocatie:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0845.BP2012BLCBVGMilrwg-ON01

Tussen de gemeente en de initiatiefnemer is een zogeheten anterieure exploitatie-overeenkomst gesloten. Door middel van deze overeenkomst verhaalt de gemeente de planprocedure- en planbegeleidingskosten op de initiatiefnemer.

Zienswijzen

Binnen de genoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder een schriftelijke of mondelinge zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel, postbus 10.000, 5270 GA Sint-Michielsgestel. Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer T. Diebels, bereikbaar op het telefoonnummer (073) 5531626.

2 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel.

Naar boven