Logo Assen
Ontwerp bestemmingsplan Landgoed Zeijerveld, gemeente Assen

Het ontwerp bestemmingsplan Landgoed Zeijerveld ligt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.1 volgens art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, vanaf 5 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage.

Inhoud en begrenzing

Het nieuw te realiseren landgoed Zeijerveld ligt in het buitengebied van de gemeenten Assen en Tynaarlo, globaal ten noorden van de Minister Cremerstraat 11 te Zeijerveld. De familie Schoon heeft het voornemen hier in overeenstemming met de Natuurschoonwet en het gemeentelijke landgoederenbeleid, een landgoed te realiseren. Met de aanleg van het landgoed wordt nieuw bos- en natuurgebied ontwikkeld en een landgoedhuis gerealiseerd.

Ter inzage

U kunt het ontwerp bestemmingsplan tijdens werkdagen inzien bij de balie Vergunningen en Handhaving in het stadhuis, Noordersingel 33. Ook kunt u het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.assen.nl.

Uw zienswijze

Iedereen kan gedurende de genoemde periode schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpplan bij de gemeenteraad kenbaar maken, Postbus 30018, 9400 RA te Assen.

Naar boven