Logo Achtkarspelen
Projectbesluit en bouwvergunning Opperkoatsterwei 12 te Kootstertille, Achtkarspelen

Kootstertille - Opperkoatsterwei 12 (projectbesluit en bouwvergunning)

Wij maken bekend dat wij een projectbesluit hebben genomen en een bouwvergunning hebben verleend voor het vervangen van een schuur op het perceel Opperkoatsterwei 12 te Kootstertille. Ten opzichte van het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning zijn er geen wijzigingen. Het projectbesluit en de bouwvergunning liggen vanaf 3 oktober tot en met 13 november 2012 ter inzage:

Overigens is er binnen de termijn van terinzageligging van het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning geen zienswijze ingediend.

Beroep en voorlopige voorziening

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen binnen bovengenoemde termijn beroep instellen tegen het projectbesluit en de bouwvergunning bij de Arrondissementsrechtbank in Leeuwarden (Sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden).

Degenen die tot indiening van een beroepschrift gerechtigd zijn kunnen gelijktijdig met of na het indienen van een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzieningenrechter van de Sector Bestuurrecht.

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. H. Planting van de afdeling Ruimte en Beheer, via het algemene nummer 14 0511.

Buitenpost, 2 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van Achtkarspelen, P. Adema, wnd. burgemeester

E. van der Sluis, secretaris

Naar boven