Logo Landgraaf
Plaatsen windscherm en keerelementen terras Dr. Calshof, Landgraaf

Het college van burgemeester en wethouders van Landgraaf maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend een omgevingsvergunning te hebben verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 Wabo voor het plaatsen van een windscherm en keerelementen ten behoeve van een terras bij de Dr. Calshof, gelegen Achter den Winkel 65, 6372 PP te Landgraaf. Datum verzending vergunning 25 september 2012.

De stukken die betrekking hebben op dit besluit liggen voor belanghebbenden gedurende zes weken ter inzage met ingang van de dag na verzending van de vergunning bij de balie van de afdeling Vergunningen in de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 te Landgraaf (openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 12.30 uur en donderdag tevens van 14.00 - 16.30 uur). U kunt de stukken ook raadplegen op www.landgraaf.nl, rubriek Bekendmakingen codenummer NL.IMRO.0882.OVGCALSHOF03001-VG01.gml. De digitale versie van de omgevingsvergunning is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen beroepschrift en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kan op basis van de Algemene wet bestuursrecht, binnen zes weken na de datum van verzending hiervan, een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

- naam en adres van de indiener;

- de dagtekening;

- een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

- de gronden voor het beroep.

Zo mogelijk dient een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt, te worden bijgevoegd. Tevens kan de indiener van het beroepschrift bij de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven