Logo Wijchen
Ontwerpbestemmingsplan Berendonck, Wijchen (herhaalde tervisielegging)

Burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan Berendonck in het gemeentekantoor ter inzage ligt. Het plan voorziet in de vertaling van de door de raad vastgestelde Ontwikkelingsvisie recreatiegebied Berendonck die toevoeging van nieuwe elementen (onder andere een wellnesscentrum, een speel- leer- en vermaakcentrum, een strandpaviljoen en twee groepsaccommodaties) behelst in het gebied, gelegen ten westen van de kern Wijchen nabij de A73. Dit is een herhaalde tervisielegging in verband met het ontbreken van onderzoeksrapporten bij de eerste tervisielegging.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 4 oktober 2012 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30 -12.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving en op woensdagavond van 17.00 - 19.30 uur in het Informatiecentrum. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. Het plan is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is: NL.IMRO.0296.BGBBerendonck_OW01.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte, Milieu en Economie, telefoonnummer (024) 649 23 36.

Wijchen, 3 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van Wijchen G.H.W. Noordewier, Burgemeester

drs. J.W.M. van der Knaap, secretaris

Naar boven