Ontwerpbestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte Appellaan – Breeveld’ (artikel 3.8 Wro)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 2 februari 2012 het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage ligt tot en met 14 maart 2012. Iedereen kan tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Doel

Met dit nieuwe bestemmingsplan worden voor de percelen Appellaan 5 te Harmelen en Breeveld naast 8 te Woerden de woonbestemming juridisch planologisch vastgelegd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de ‘Ruimte voor Ruimte’regeling (nieuwbouw van een woning). Het perceel Breeveld naast 8 is gesitueerd op de oeverwal van de Oude Rijn.

Ontwerpbestemmingsplan inzien

U kunt het plan en bijbehorende relevante stukken tijdens de genoemde termijn inzien in de koepel van het stadhuis (Blekerijlaan 14, Woerden). Daarnaast is het bestemmingsplan op afspraak in te zien bij het omgevingsloket (telefoon 014 0348, afwijkende openingstijden), op de gemeentelijke website (onder Wonen en leven) en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Klik op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0632.BPAppellnBreeveld-bOW1 om de interactieve kaart te bekijken en op http://www.woerden.nl/geo/ro-online/plannen/NL.IMRO.0632.BPAppellnBreeveld-/NL.IMRO.0632.BPAppellnBreeveld-bOW1/ om de digitale bestanden te downloaden.

Schriftelijke zienswijzen

Schriftelijke zienswijzen kunt u, onder vermelding van ‘Reactie ontwerp Ruimte voor Ruimte Appellaan- Breeveld’, indienen bij:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. afdeling Ruimte

Postbus 45

3440 AA Woerden

Mondelinge zienswijzen

Voor vragen en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens de reactietermijn op werkdagen contact opnemen met de afdeling Ruimte (tel. 14 0348).

Naar boven