Logo Harderwijk
Ontwerpomgevingsvergunning Strokelweg 6, Harderwijk

Burgemeester en wethouders zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen aan Scouting Verbraak Margriet waarmee de scoutingactiviteiten, het gebruik en verhuur van de scouting gebouwen aan derden (onder meer voor het gebruik als nachtverblijf) en het gebruik van één gebouw voor scouting gerelateerde buitenschoolse opvang (BSO) wordt geregeld. Het plangebied is globaal gelegen tussen het recreatiepark het Verscholen Dorp, Boslaan, Strokelweg en de gemeentegrens (Haspel).

De ontwerpomgevingsvergunning Strokelweg 6 ligt met ingang van 4 oktober gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken bij de Burgemeester en wethouders. Desgewenst kan worden volstaan met een mondelinge zienswijze. Informatie: afd. Ruimte, dhr. ing. L.G. Huisman, tel. 411414 of dhr. J. Haklander, tel. 411247.

De ontwerpomgevingsvergunning kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl). Het ontwerp is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenbuitengebied.

Naar boven