Logo Gulpen-Wittem
Vaststelling wijzigingsplan ‘Realisatie 3 woningen Molenweg 6 te Gulpen’, gemeente Gulpen-Wittem

Het College van Burgemeester en Wethouders van Gulpen-Wittem maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.6 juncto artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het wijzigingsplan ‘Realisatie 3 woningen Molenweg 6 te Gulpen’ op 18 september 2012 gewijzigd is vastgesteld.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het wijzigen van het gebruik van vakantie-appartementen, waarbij de 6 aanwezige vakantie-appartementen inpandig worden verbouwd tot 3 reguliere woningen op het perceel kadastraal bekend Gulpen, sectie G, nummers 6655, 6656, 6657, 6662, 6666, 6668 en 6752, plaatselijk bekend Molenweg 6 te Gulpen.

Wijzigingen ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan:

De bij de vaststelling doorgevoerde wijzigingen hebben betrekking op de toelichting en de verbeelding. De wijziging betreft het weglaten van enkele perceelsgedeelten uit het plangebied.

Voor een compleet overzicht en een exacte beschrijving van de wijzigingen wordt verwezen naar het vastgestelde, ter inzage liggende wijzigingsplan.

Ter inzage

Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 oktober 2012 tot en met 15 november 2012 ter inzage. Inzien kan via:

  • Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden omgevingsloket (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur). Ook buiten openingstijden kunt u het plan inzien. Een afspraak daarvoor kunt u maken met mevr. K. Litjens van de afdeling Beleid en Projecten;

  • De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl

  • www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan beroep worden ingesteld tegen het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht ten aanzien van het ontwerp-wijzigingsplan;

  • Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • Een belangenhebbende die bezwaar heeft tegen een wijziging die het College bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn – naast het indienen van beroep- een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven