Logo Hoogezand-Sappemeer
Ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat 290 te Kielwindeweer, Hoogezand-Sappemeer

Burgemeester en wethouders hebben een ontwerpbestemmingsplan gemaakt voor het adres Dorpsstraat 290 te Kielwindeweer. Ten behoeve van het kunnen aanbieden van zorg in de op dit adres aanwezige boerderij zullen negen zelfstandige appartementen worden gerealiseerd, die eventueel ook commercieel verhuurd kunnen worden. Omdat volgens het geldende bestemmingsplan slechts één woning mogelijk is op het adres is medewerking pas mogelijk na een bestemmingsplanherziening. Omdat het initiatief planologisch en ruimtelijk inpasbaar is, heeft het college besloten medewerking te willen verlenen aan het verzoek

Inzagetermijn

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage van donderdag 4 oktober 2012 tot en met woensdag 14 november 2012 in: het gemeentehuis, Gorecht Oost 157 te Hoogezand, op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Het ontwerp bestemmingsplan is te digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planid nummer is NL.IMRO.0018.BP104Dorpsstraat-20on.

Zienswijze

U kunt tijdens de periode van terinzagelegging reageren. Voor een schriftelijke zienswijze stuurt u een brief aan de gemeente t.a.v. de Gemeenteraad, Postbus 75, 9600 AB Hoogezand.

Wanneer u mondeling wilt reageren dan kunt u tijdens de periode van terinzagelegging contact opnemen met mevrouw E.M.E. Jansema (0598-373884) voor een afspraak. Van het gesprek maakt de gemeente een verslag dat in het dossier wordt gevoegd.

Naar boven