Logo Castricum
Ontwerpbestemmingsplan ‘Voetgangersverbinding Castricum-Limmen’ te Castricum

Burgemeester en wethouders hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Voetgangersverbinding Castricum-Limmen’. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de gemeenteraad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het plangebied bestaat uit: het gebied ten noordoosten van de woonwijk Noord-End te Castricum binnen een parkachtige randzone tussen de woonstraten Grutto / Kemphaan / Karrekiet in het noorden en De Bloemen in het zuiden. Het plangebied volgt het bestaande voetpad vanuit het noorden in de richting van de ontsluiting Gerbrandsven.

Het bestemmingsplan voorziet in: de bestendiging van de voetgangersfunctie van het pad en maakt de aanleg van de voetgangersverbindingsbrug over de bermsloot van de Provincialeweg N203 mogelijk die Castricum en Limmen met elkaar verbindt.

Het ontwerpbestemmingsplan incl. bijlagen ligt vanaf 4 oktober t/m 14 november 2012 ter inzage in het gemeentehuis Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-id NL.IMRO.0383.BPCVoetverbinding-ON01.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum) onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan Voetgangersverbinding Castricum-Limmen’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: dhr. R. Houtkamp tel. 14 0251.

Castricum, 3 oktober 2012

Naar boven