Logo Castricum
Publicatie ontwerpprojectbesluit Rijksweg 136 in Limmen, gemeente Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum hebben ingestemd met het ontwerp projectbesluit Rijksweg 136 te Limmen en het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid voor de bouw van een woning op het oostelijk deel van het perceel Rijksweg 136 in Limmen.

Het projectgebied ligt in de wijk Kerkweg Noord, in het noorden van de kern Limmen. De locatie ligt aan de oostzijde van de Rijksweg N203, direct noordelijk van de aansluiting van de Middenweg/Nachtorchis.

Het projectbesluit maakt het mogelijk om op het oostelijk deel van het perceel Rijksweg 136 een vrijstaand woonhuis te realiseren.

Het ontwerp projectbesluit met de bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid liggen van 4 oktober 2012 t/m 14 november 2012 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen tegen zowel het ontwerp projectbesluit als het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze projectbesluit Rijksweg 136 in Limmen’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: mw. L. Hoeben, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

Burgemeester en wethouders van Castricum

3 oktober 2012

Naar boven