Logo Nieuwkoop
Vastgesteld projectbesluit en het verlenen van een Reguliere bouwvergunning (Blokland 29a te Nieuwveen), Nieuwkoop

Burgemeester en wethouder van de gemeente Nieuwkoop maken bekend dat op 13 september 2012 een projectbesluit (artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening) is vastgesteld voor:

  • Het geheel vernieuwen van twee deuren en het aanpassen van de bestemming op het perceel Blokland 29a in Nieuwveen (20090155 en 20090136). Het projectbesluit is noodzakelijk omdat het bestemmingsplan gebruik voor handel in vee, wol en stro niet toelaat.

De op het plan betrekking hebbende stukken inclusief de reguliere bouwvergunning liggen met ingang van 4 oktober 2012 zes weken voor eenieder ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). Daarnaast kunt u het besluit raadplegen op de site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Het besluit tot het verlenen van de vrijstelling en de bouwvergunning is voorbereid met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen dit besluit binnen zes weken na de dag van verzending een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de rechtbank in Den Haag. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Beroep kan alleen ingesteld worden door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking naar voren heeft gebracht.

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u wel de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook beroep heeft ingesteld. Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening heeft automatisch een schorsende werking.

Naar boven