Logo Zwijndrecht
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Heer Oudelands Ambacht - Develpark’, Zwijndrecht

B&W van Zwijndrecht geven op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) kennis van het feit dat het ontwerp-bestemmingsplan ‘Heer Oudelands Ambacht - Develpark’ met ingang van 4 oktober gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan is hoofdzakelijk consoliderend van aard. Het bestemmingsplan omvat de noordwestelijk gelegen woonwijk Heer Oudelands Ambacht en het gebied Hoge Develpark en maakt deel uit van het actualiseringtraject in de gemeente Zwijndrecht.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt van 4 oktober 2012 tot en met 14 november 2012 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:30 tot 13:00 uur, woensdag van 13:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 12:00. Het ontwerp-bestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder ruimtelijke plannen  bestemmingsplannen  bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder bestemmingsplannen, zoek op Zwijndrecht).

Eenieder kan gedurende de termijn van ter inzage legging bij de gemeenteraad zienswijzen op het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van “zienswijze ontwerp-bestemmingsplan “Heer Oudelands Ambacht - Develpark” op de volgende wijze:

  • schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

B&W van Zwijndrecht,

4 oktober 2012

Naar boven