Logo Alphen aan den Rijn
Afwijkingsbesluit vestiging supermarkt aan Euromarkt, Alphen aan den Rijn

Burgemeester en wethouders van Gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij, op grond van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3⁰, juncto artikel 3.10, eerste lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning hebben verleend voor het vestigen van een supermarkt en het wijzigen van de gevels 1e fase op het perceel Euromarkt 95 te Alphen aan den Rijn.

Ter inzage

Het besluit met bijbehorende stukken ligt van 28 september tot en met 7 november 2012, gedurende 6 weken, voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie in het stadhuis. Het besluit is tevens in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website, www.alphenaandenrijn.nl.

Procedure

Degene die als belanghebbende tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank te ‘s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH ‘s-Gravenhage. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Rechtbank te ‘s- Gravenhage.

Naar boven