Logo Amstelveen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Legmeerpolder Zuid’, Amstelveen

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken bekend dat ontwerpbestemmingsplan ‘Legmeerpolder Zuid’ ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan, met bijbehorende verbeelding, planregels en toelichting, betreft de gronden globaal begrensd door de Legmeerdijk in het westen, onder meer de Meerlandenweg in het noorden, in het oosten door de Zijdelweg en in het zuiden door de N201 en gemeentegrens met Uithoorn

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage met ingang van 4 oktober 2012. Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder zienswijze betreffende dit ontwerpbestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Amstelveen, Postbus 4, 1180 BA Amstelveen. De zienswijzen kunnen naar keuze mondeling naar voren worden gebracht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u via het centrale nummer 020 540 4911 een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Digitaal

Het digitale plan is formeel het rechtsgeldig plan. U kunt het digitale ontwerpbestemmingsplan ‘Legmeerpolder Zuid’ raadplegen op de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl onder http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0362.11E-OW01 en op de gemeentelijke website onder: omgeving-wonen-bouwen, bestemmingsplannen-structuurvisies, welke bestemmingsplannen zijn in voorbereiding of rechtstreeks onder http://ro0362.ropubliceer.nl/.

Papier

Het papieren ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen gedurende de genoemde termijn ter inzage bij de balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis, Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen. Aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30-15.30 uur, donderdag 8.30-16.30 uur, vrijdag 8.30-12.30 uur).

Naar boven