Bekendmaking ontwerpprojectbesluit/bouwvergunning ‘Nieuwbouw 11 appartementen Bozenhoven 57–63 in Mijdrecht’ en ontwerp Besluit Hogere Waarden ingevolge de Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 3 februari 2012 het ontwerpprojectbesluit ‘Nieuwbouw 11 appartementen Bozenhoven 57–63 in Mijdrecht’ en de ontwerpbouwvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter inzage liggen.

Besluit hogere grenswaarden

Tevens ligt vanaf 3 februari ter inzage het ontwerp Besluit Hogere Waarden. Conform artikel 110a van de Wet Geluidhinder zijn hogere waarden bepaald voor de te bouwen 11 appartementen aan de Bozenhoven. De hoogte van de waarden zijn schematisch aangegeven in het ontwerpbesluit. Tevens geeft bijlage I bij het besluit de waarneempunten aan. In het ontwerpbesluit wordt een afweging gemaakt over het toepassen van geluidsreducerende maatregelen. Besloten wordt om geen aanvullende maatregelen te treffen.

Het ontwerpprojectbesluit/bouwvergunning en het ontwerp Besluit Hogere Waarden is op de volgende manieren te raadplegen:

  • De papieren versie van het ontwerpbesluit, de aanvraag en de bijbehorende stukken zijn in te zien bij de balie Omgevingszaken in de centrale hal van het gemeentehuis, de openingstijden zijn: ma. t/m do. 08.30–16.00 uur, vr. 08.30–12.30 uur en ma. avond 17.30–19.30 uur.

  • De verbeelding van het authentieke ontwerp is interactief te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via http://0736.ropubliceer.nl/

  • Het ontwerpbesluit is als pdf te downloaden en in te zien via www.derondevenen.nl (keuzemenu: actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen).

Toelichting

Het project bestaat uit nieuwbouw van 11 appartementen, in twee gebouwen, aan de Bozenhoven 57–63 in Mijdrecht ter vervanging van winkels met bovenwoningen en een opslagplaats c.q. bedrijfsruimte.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder tegen het ontwerpbesluit een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van De Ronde Venen. Deze zienswijze kan naar keuze mondeling of schriftelijk kenbaar worden gemaakt.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar gemeente De Ronde Venen, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Omgevingszaken, via telefoonnummer 0297 29 17 81.

Wij wijzen u erop dat bij het niet (tijdig) indienen van een zienswijze, u in een later stadium geen beroep kunt instellen tegen het definitieve besluit.

Naar boven