Logo Hollands Kroon
Ontwerpwijzigingsplan Oosterkwelweg 3 te Wieringerwerf, Hollands Kroon

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders op 7 juli 2012

Grondslag: 3.6. lid a Wet ruimtelijke ordening

Onderwerp: Wijziging van agrarische bestemming naar woonbestemming

Plangebied: Oosterkwelweg 3 in Wieringerwerf

Doel plan: een woonbestemming

Ter inzage

U kunt het ontwerp wijzigingsplan van 4 oktober 2012 tot en met 15 november 2012 inzien tijdens openingstijden in het gemeentekantoor in MFA De Ontmoeting. Adres: de Verwachting 1, 1761 VM in Anna Paulowna. Wilt u meer informatie? Maak dan telefonisch een afspraak via telefoonnummer 088 - 321 5000. De stukken zijn ook in te zien op www.hollandskroon.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze indienen

Gedurende de inzagetermijn kunt u uw zienswijze mondeling of schriftelijk indienen. Belanghebbenden mogen van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hollands Kroon. Postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerp-wijzigingsplan ‘Oosterkwelweg 3 te Wieringerwerf’.

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw L.J. van den Heuvel van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 088 - 321 5000. U kunt hiervoor tot en met 15 november 2012 een afspraak maken. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven