Logo Veldhoven
Vaststelling bestemmingsplan ‘Schippershof, Oerle’, Veldhoven

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van dinsdag 25 september 2012 het volgende bestemmingsplan gewijzigd heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van vrijdag 5 oktober 2012 tot en met donderdag 15 november 2012 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Meiveld 1, 5501 KA Veldhoven. Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, en via de website www.veldhoven.nl., trefwoord 'bestemmingsplan Schippershof'

Naam

Bestemmingsplan 'Schippershof, Oerle'

Omschrijving

Het bestemmingsplan voorziet in het mogelijk maken van woningbouwontwikkeling op het terrein van oliehandel Schippers aan de Oude Kerkstraat 42-42a.

Gedeputeerde Staten heeft tegen het ontwerpplan geen zienswijze ingediend en ook komt er door de gewijzigde vaststelling geen provinciaal belang in het geding.

Gedeputeerde Staten stemmen er dan ook mee in dat, in afwijking van het bepaalde in artikel 3.8 lid 4 Wro, het raadsbesluit ter vaststelling van het bestemmingsplan ’Schippershof, Oerle’ vervroegd wordt gepubliceerd.

Gedurende genoemde termijn kan door een belanghebbende die zich tijdig tot de gemeenteraad heeft gewend met een zienswijze, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met een zienswijze tot de gemeenteraad te wenden, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019,

2500 AE ’s Gravenhage. Tevens kan dan over het besluit van de gemeenteraad een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Gelijke bevoegdheid komt toe aan een ieder, die bedenkingen heeft tegen wijzigingen, welke bij de vaststelling van het plan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat in het beroepschrift moet worden aangeven welke beroepsgronden worden aangevoerd tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 3 oktober 2012

Naar boven