Logo Het Bildt
Vaststelling Structuurvisie St.-Annaparochie, gemeente Het Bildt

Op 13 september 2012 heeft de gemeenteraad van het Bildt op grond van artikel 2.1 Wet ruimtelijke ordening de structuurvisie ‘St.-Annaparochie digitaal (IDN: NL.IMRO.0063.SV120521-VA01) en analoog vastgesteld. De vastgestelde structuurvisie met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 4 oktober 2012 op het gemeentehuis aan de van Harenstraat 47 te St.-Annaparochie ter inzage.

De digitale structuurvisie is te raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0063.SV120521-VA01

Inhoud structuurvisie

De Structuurvisie St.-Annaparochie bevat de ruimtelijke ontwikkelingen die in gang gezet zijn of die op termijn worden voorzien in St.-Annaparochie. Het gaat hierbij onder andere om specifieke ruimtelijke thema’s als de campus en het kernwinkelgebied, alsmede om algemene thema’s als woonlocaties, bedrijvigheid, recreatie, mobiliteit, leefbaarheid en duurzaamheid. De structuurvisie bevat hiermee het ruimtelijke beleid dat de grondslag vormt voor toekomstige ruimtelijke ontwikkelingen.

Aanpassingen

De ontwerpstructuurvisie heeft van 3 mei tot en met 13 juni 2012 gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Tijdens deze inspraakperiode zijn zienswijzen ingediend. Eén ervan heeft geleid tot aanpassingen. Een en ander is opgenomen in de ‘Reactienota zienswijzen Structuurvisie St.-Annaparochie’.

Inwerkingtreding

De structuurvisie treedt in werking de dag na bekendmaking. Tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van de structuurvisie kan op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht géén bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

St.-Annaparochie, 3 oktober 2012

Burgemeester en Wethouders van de gemeente het Bildt, G. Krol, burgemeester.

R.C. Goeman, secretaris.

Naar boven