Logo Den Haag
Bestemmingsplannen Beatrixkwartier (Monarch), Mariahoeve, Wateringse Veld, 6e herziening (ESDO-locatie), Ypenburg Warmtekrachtcentrale; Den Haag

Vooraankondiging o.g.v. artikel 1.3.1 Bro

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven Burgemeester en wethouders van Den Haag kennis van het voornemen een bestemmingsplan voor te bereiden voor:

  • a. Beatrixkwartier (Monarch)

    Het gebied wordt globaal begrensd door de Prinses Beatrixlaan, Jan Pieterszoon Coenstraat, Utrechtsebaan en het Koninklijk Conservatorium.

  • b. Mariahoeve

    Het plangebied wordt globaal begrensd door de Bezuidenhoutseweg, de Noordelijke Randweg, het spoor en de Carl Reinierszkade.

  • c. Wateringse Veld, 6e herziening (ESDO-locatie)

    Het plangebied wordt globaal begrensd door de Erasmusweg, de Martinus Nijhoffweg, de volkstuinencomplex “Vrijetijdsoord Vlietlust” en de volkstuinencomplex “Erasmushof”.

  • d. Ypenburg Warmtekrachtcentrale

    Het plangebied is gelegen aan de Spoorlaan 100 in Ypenburg, gemeente Den Haag.

De kaarten met daarop de begrenzingen van de locaties liggen met ingang van 4 oktober 2012 ter inzage in het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur).

De kaarten zijn tevens in te zien op www.denhaag.nl/bestemmingsplannen.

Voorafgaand aan de terinzagelegging van de ontwerpbestemmingsplannen zal geen gelegenheid worden geboden tot het indienen van zienswijzen. Evenmin zullen er op de plannen betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd. Onafhankelijke instanties worden niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Naar boven