Logo Den Haag
Ontwerp beheersverordening Van Stolkpark – Scheveningse Bosjes, Den Haag

Gedurende de ter inzage ligging van de ontwerp-beheersverordening Van Stolkpark - Scheveningse Bosjes is gebleken dat de bijbehorende plankaart (verbeelding) een aantal onvolkomenheden bevatte. De plankaart en de bijbehorende regels en toelichting van de beheersverordening zijn gecontroleerd en aangepast. Daarom wordt de ontwerp-beheersverordening opnieuw ter inzage gelegd.

De ontwerp-beheersverordening wordt met ingang van 4 oktober t/m 14 november 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • digitaal (in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm) op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal (in de vorm van pdf-bestanden) op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

  • digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur).

Het plangebied wordt begrensd door de Haringkade, Plesmanweg, Kerkhoflaan, Ary van der Spuyweg, Scheveningseweg, Kanaalweg en het noordelijk deel van de Duinweg.

Het doel van de beheersverordening Van Stolkpark - Scheveningse Bosjes is het vastleggen van de bestaande ruimtelijke structuur in een juridisch-planologisch kader.

Het plangebied bestaat voor een groot deel uit een groengebied en een woonwijk. Omdat voor de aankomende planperiode van 10 jaar geen ontwikkelingen in het gebied worden verwacht, wordt er de voorkeur aan gegeven om bij de actualisatie van de huidige regelingen een op beheer gerichte regeling toe te passen. De karakteristieke waarden van het gebied qua beeld, bebouwing en functies worden bij deze beheersverordening als uitgangspunt genomen.

U kunt gedurende de inzagetermijn schriftelijk danwel mondeling uw opmerkingen indienen bij Burgemeester en wethouders van Den Haag, p.a. DSO/BSV/JZ, Postbus 12 655, 2500 DP Den Haag, onder vermelding van ‘Beheersverordening Van Stolkpark - Scheveningse Bosjes’. Wilt u mondeling uw opmerkingen kenbaar maken, dan kunt u hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer 070-353 4356.

Inloopbijeenkomst

Op donderdag 18 oktober 2012, van 19.00 tot 21.00 uur, wordt voor dit plan in het Crowne Plaza Den Haag- Promenade Hotel, Van Stolkweg 1, 2585 JL Den Haag, een inloopbijeenkomst gehouden.

Naar boven