Logo Nederweert
Vastgesteld uitwerkingsplan Hoebenakker, Nederweert

  • Hoebenakker, Nederweert, uitwerkingsplan en exploitatieplan. Het uitwerkingsplan heeft betrekking op de locatie Bosserstraat 1. Door het uitwerkingsplan wordt de realisatie van 5 kavels en 5 kleine woonvormen mogelijk gemaakt. Er zijn zienswijzen ingediend tegen het ontwerpuitwerkingsplan. Burgemeester en wethouders hebben het wijzigingsplan en exploitatieplan op 25 september 2012 ongewijzigd vastgesteld.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van van 5 oktober t/m 15 november 2012, bij de centrale klantenbalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Nederweert (van maandag tot en met met vrijdag van 9.00 tot 12.30 en op donderdagavond van 16.30 tot 19.00) of op afspraak.

Het uitwerkingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via www.nederweert.nl. Gedurende de inzagetermijn kunnen degenen die zienswijzen hebben ingediend tegen het uitwerkingsplan alsmede zij die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig hun zienswijzen kenbaar te maken naar aanleiding van het ter visie gelegde ontwerpwijzigingsplan, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling. Het wijzigingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Raadpleeg deze bekendmaking op onze website voor meer informatie. Bellen mag ook met de medewerk(st)ers van het team Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven