Logo Gemert-Bakel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Integraal Kind Centrum Gemert Noord’ ter inzage, Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van 1 oktober 2012 gedurende zes weken het ontwerp-bestemmingsplan “Integraal Kind Centrum Gemert-Noord” bij het loket Bouwen en Wonen in het gemeentehuis ter inzage ligt. Het plan is tevens raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit bestemmingsplan bevat het initiatief van de Gemeente Gemert-Bakel om op de gronden gelegen aan de hoek Predikant Swildensstraat en de Sportlaan in Gemert, in samenwerking met schoolbestuur Zicht en Fides een gebouw te realiseren waarin basisonderwijs (Michaëlschool), kinderopvang en peuterspeelzaalwerk worden ondergebracht.

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld binnen de hierboven vermelde termijn schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het ontwerp kenbaar te maken bij de raad van Gemert-Bakel, postbus 10.000 5420 DA Gemert. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u een afspraak maken met het loket Bouwen en Wonen (0492) 378 500.

Gemert, 28 september 2012

Naar boven