Logo Texel
Ontwerp-projectbesluit De Vang 33 Oudeschild, gemeente Texel

  • (1792 CV) De Vang 33 in Oudeschild: het geheel veranderen/verplaatsen van een bestaand bedrijfspand.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken, overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp-projectbesluit ter inzage ligt.

Het ontwerp-projectbesluit voorziet in de verbouw van een bestaand bedrijfsgebouw tot bedrijfsverzamelgebouw en de nieuwbouw(verplaatsing) van een bedrijfsgebouw aan de noordzijde van het perceel, op de locatie bekend als De Vang 33 in Oudeschild. De aanvraag om bouwvergunning is in strijd met het bestemmingsplan omdat het nieuw te bouwen bedrijfsgebouw deels buiten de in het bestemmingsplan “Oudeschild Bedrijventerrein ‘de Hamster’ en omgeving” vastgelegde bouwgrenzen wordt gebouwd. Ook wijkt de dakhelling van dat gebouw af van de planregels.

Inzage: Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn te raadplegen op www.texel.nl > Actueel > bekendmakingen en kunt u vanaf woensdag 3 oktober 2012 tot en met dinsdag 13 november 2012 inzien bij de publieksbalie.

Reageren: Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder ten aanzien van dit ontwerp-projectbesluit een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Naar boven