Ontwerp omgevingsvergunning Woonzorgcomplex ‘Littallure’ Lith

Burgemeester en wethouders van Oss hebben het voornemen om een omgevingsvergunning met een projectafwijkingsbesluit als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen. Deze omgevingsvergunning is voor de bouw en realisatie van een Woonzorgcomplex aan de Past. Van Hapertstraat/Dr. Wiegersmastraat te Lith.

Inzage

Het ontwerp projectafwijkingsbesluit, de ruimtelijke onderbouwing, het bouwplan en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 2 februari 2012 tot en met woensdag 14 maart 2012 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage voor en zijn raadpleegbaar:

Zienswijzen

Het is voor iedereen mogelijk om gedurende de termijn van inzage, dus tot en met 14 maart 2012, schriftelijk een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning naar voren te brengen. Dit kan door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Oss, t.a.v. de Afdeling Bouwen, Wonen en Milieu, Postbus 5, 5340 BA Oss, onder vermelding van ‘zienswijze Wozoco Lith’. Het is ook mogelijk om binnen deze termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Bouwen, Wonen en Milieu, telefoon

[0412] 629030.

Naar boven