Logo Smallingerland
Bestemmingsplan Buitengebied, wijzigingsplan uitbreiding pluimveebedrijf Fallaetswei 13 Drachtstercompagnie; gemeente Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Buitengebied, wijzigingsplan uitbreiding pluimveebedrijf Fallaetswei 13 te Drachtstercompagnie vanaf vrijdag 7 september ter inzage ligt ten behoeve van zienswijzen.

Voor het wijzigingsplan geldt dat het een wijziging betreft in overeenstemming met artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor een deel van de bestemming "Woudengebied" met de aanduiding "Intensieve veehouderij" van het bestemmingsplan Buitengebied.

Door het wijzigingsplan wordt het bouwvlak vergroot, waardoor het pluimveebedrijf kan uitbreiden met o.a. een derde vleeskuikenstal.

Het wijzigingsplan en de relevante stukken liggen tijdens kantooruren op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur ter inzage in het gemeentehuis (centrale publieksbalie) aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten. Ook kunt u het wijzigingsplan inzien op onze gemeentelijke website (www.smallingerland.nl, onder 'Uitvoering', 'Bestemmingsplannen' en klik op 'Bestemmingsplannnen nu ter inzage').

Ter inzage liggende stukken: Ontwerp wijzigingsplan en relevante stukken

Inzagetermijn: Van vrijdag 28 september t/m donderdag 8 november 2012

Reactiemogelijkheid: schriftelijke of mondelinge inspraak (informatie: 0512 - 581 234)

Naar boven