Logo Smallingerland
Ontwerpomgevingsvergunning restaurant Sanbuorren 36 te Oudega, gemeente Smallingerland

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Smallingerland zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor de vestiging van een restaurant aan de Sanbuorren 36 te Oudega voor groepen van ca. 40 personen. Omdat het verzoek in strijd is met het bestemmingsplan Buitengebied, is er een omgevingsvergunning benodigd om van het bestemmingsplan af te wijken.

De ontwerpomgevingsvergunning, inclusief ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken, ligt tijdens kantooruren op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur ter inzage in het gemeentehuis (centrale publieksbalie) aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten. Ook kunt u de ontwerpvergunning inzien op onze gemeentelijke website (www.smallingerland.nl, klik op 'Uitvoering', 'Bestemmingsplannen' en vervolgens op 'Bestemmingsplannen nu ter inzage') en is deze gepubliceerd op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl met planid NL.IMRO.0090.PB2012BGB017-0301.

Gedurende de zienswijzentermijn kan een ieder schriftelijk/mondeling tegen de ontwerpomgevingsvergunning zienswijzen indienen. Uw schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar: Postbus 10.000, 9200 HA te Drachten. Voor meer informatie over de ontwerpomgevingsvergunning of het maken van een afspraak voor het mondeling indienen van zienswijzen, kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling, tel. (0512) 581 234.

Ter inzage liggende stukken: ontwerpomgevingsvergunning, inclusief ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken.

Inzage- en reactietermijn: van vrijdag 28 september t/m donderdag 8 november 2012

Reactiemogelijkheid: schriftelijke of mondelinge zienswijze

Naar boven