Logo Loon op Zand
Vastgestelde Beheersverordening Woongebieden Kaatsheuvel; gemeente Loon op Zand (NL.IMRO.0809.BvoKaatsheuvel-VG01)

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand maakt bekend dat de gemeenteraad op 20 september 2012 de Beheersverordening Woongebieden Kaatsheuvel heeft vastgesteld. De beheersverordening ligt met ingang van 4 oktober 2012 voor een ieder ter inzage.

Inhoud

De Beheersverordening Woongebieden Kaatsheuvel heeft betrekking op de woongebieden van de kern Kaatsheuvel en is gericht op het beheer van de bestaande situatie. De bestaande ruimtelijke en functionele structuur van het plangebied zijn in voorliggende verordening vastgelegd. Nieuwe ontwikkelingen worden in de beheersverordening niet mogelijk gemaakt.

Inzage

U kunt de vastgestelde Beheersverordening Woongebieden Kaatsheuvel en de daarbij behorende stukken inzien van donderdag 4 oktober 2012 tot en met woensdag 14 november 2012 bij de balie Openbare Ruimte in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. U dient hiervoor een afspraak te maken via het telefoonnummer (0416) 289111 of bij de receptie in de gemeentewinkel. Tevens kunt u de beheersverordening en de bijbehorende stukken raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen de vastgestelde Beheersverordening Woongebieden Kaatsheuvel kan geen beroep worden ingesteld.

Naar boven