Logo De Wolden
Vaststelling partiële herziening bestemmingsplan Westerstraat 46 in Ruinen, De Wolden

De partiële herziening ‘Westerstraat 46 Ruinen’ is op 13 september 2012 door de gemeenteraad vastgesteld. B&W maken dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend.

Het plan

Aanleiding voor de partiële herziening vormt het initiatief om op een deel van het perceel, kadastraal bekend Ruinen, sectie H, nummer 5402, één vrijstaande woning te bouwen. De locatie is gelegen tussen Westerstraat 44 en 50 in Ruinen.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen vanaf 27 september zes weken ter inzage. Inzien kunt u via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde.

  • dewolden.nl, onder inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen.

  • ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tijdens de terinzagelegging van het ontwerp zijn er geen zienswijzen ingediend. Daarom is beroep alleen nog mogelijk als u door zwaarwegende gronden niet tijdig een zienswijze kon indienen. Alleen dan kan een belanghebbende nog beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Dit kunt u doen bij: Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan treedt de dag na de terinzagetermijn in werking. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

Zuidwolde, 26 september 2012

Burgemeester en wethouders van De Wolden

Naar boven