Logo Wijdemeren
Kennisgeving ontwerpbesluit verlenen tijdelijke omgevingsvergunning voor een periode van vijf jaar, uitgebreide voorbereidingsprocedure, Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn een tijdelijke vergunning te verlenen voor het plaatsen van een noodwoning voor een periode van vijf jaar op de volgende locatie:

  • De aangrenzende gronden nabij de Hinderdam 19 in Nederhorst den Berg.

Hierop is de procedure als omschreven in paragraaf 3.3 van de Wabo van toepassing.

De aanvraag, het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 27 september 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Loosdrecht.

Ook kunt u de stukken digitaal raadplegen op onze website www.wijdemeren.nl onder het kopje actueel, ter inzage.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Zienswijzen kunnen ook mondeling worden ingebracht. Hiervoor dient u een telefonische afspraak met mevrouw De Waal, telefoonnummer (035)-65 59 441. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven