Logo Goedereede
Bestemmingsplan Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam, Goedereede

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken bekend, dat met ingang van 1 oktober 2012 tot en met 11 november 2012 gedurende de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis ter inzage liggen het:

Vastgestelde bestemmingsplan Zeil- en Surfcentrum brouwersdam

En de zakelijke omschrijving van de:

Anterieure overeenkomst Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam

Bescheiden

Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een plankaart. Het gebied waarop het ontwerpbestemmingsplan betrekking heeft, is gelegen aan het Grevelingenmeer op de zuidzijde van de Kabbelaarsbank, waar het huidige zeil- en surfcentrum reeds is gevestigd.

Reden

De aanleiding betreft de wens voor kwaliteitsverbetering en het kunnen faciliteren van de bestaande vraag naar overnachtingsmogelijkheden bij het centrum. Voor deze ontwikkeling is in een eerder stadium reeds een overeenkomst gesloten tussen gemeente en het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam, conform artikel 6.24 van de Wro.

Ter inzage

De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis tijdens werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Tevens is het bestemmingsplan digitaal te raadplegen op de website van de gemeente vanaf 1 oktober 2012 tot en met 11 november 2012, alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tot en met 11 november 2012 kunt u beroep aantekenen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Uw beroep kunt u sturen aan Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Naar boven