Logo Werkendam
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Werkendam

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Werkendam maakt bekend dat met ingang van 28 september 2012 gedurende zes weken (t/m 8 november) voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied met plannummer NL.IMRO.0870.90BP1016Buitengeb-ON01 ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gehele buitengebied van de gemeente Werkendam met uitzondering van de Noordwaard.

Het bestemmingsplan heeft overwegend een conserverend karakter.

Tijdens bovengenoemde periode kan eenieder het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het servicecentrum, via de gemeentelijke website www.werkendam.nl en de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied indienen bij de gemeenteraad van Werkendam, Postbus 16, 4250 DA Werkendam. Indien u dit mondeling wenst te doen, kunt u hiertoe binnen de genoemde termijn contact opnemen met Anja Boterblom van de unit Ruimte (mail: anja.boterblom@werkendam.nl of telefonisch op 0183-507345).

Werkendam, 27 september 2012

Naar boven