Besluit Nma inzake vergunning voorgenomen concentratie NPM Capital, Lion Capital, Buitenfood en Ad van Geloven Holding, Nederlandse Mededingingsautoriteit

Mededeling op grond van artikel 44, vierde lid, van de Mededingingswet.

Zaaknummer: 7313 / NPM Capital - Lion Capital - Buitenfood - Ad van Geloven Holding

In Staatscourant 4605 van 6 maart 2012 is mededeling gedaan van de aanvraag om vergunning in de zin van artikel 42 van de Mededingingswet. Hierin is medegedeeld dat NPM Capital N.V., een 100% deelneming van SHV Holdings N.V., en Lion Capital LLP, onderdeel van Lion Capital Group, voornemens zijn gezamenlijke zeggenschap te verkrijgen, in de zin van artikel 27, tweede lid, van de Mededingingswet, over de ondernemingen Buitenfood B.V. en Ad van Geloven Holding B.V.

Op 14 september 2012 heeft de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit besloten dat voor het tot stand brengen van de hierboven genoemde concentratie een vergunning wordt verleend. Aan de vergunning zijn voorschriften verbonden. Dit besluit 7313/318 is aan de vergunning aanvragende partijen op 14 september 2012 bekendgemaakt.

Tegen dit besluit kan degene, wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag van bekendmaking een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank te Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM, Rotterdam.

De Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit, namens deze: Jan de Maa Clustermanager Agri, Industrie en Bouw, Directie Mededinging

Naar boven