Logo Sluis
Ontwerpbestemmingsplan MFC Breskens, Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan voor het Multifunctioneel Centrum te Breskens (NL.IMRO.1714.bpmfcbreskens12-ON01) ter inzage wordt gelegd.

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van een Multifunctioneel Centrum te Breskens. In dit MFC worden diverse maatschappelijke functies gecombineerd gehuisvest.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen ligt met ingang van 27 september 2012 gedurende zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad op de volgende wijze:

  • Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.

  • Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw V. Dekker-Calus van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, bereikbaar via het algemene telefoonnummer 140117.

Wij maken u er op attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken. Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van een bestemmingplan is de digitale versie van het bestand leidend.

Het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis brengt tevens ter kennis dat zij op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens is bij het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan de gemeenteraad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd.

Oostburg, 26 september 2012

Ondertekening college B&W

Naar boven