Logo Eindhoven
Vastgesteld bestemmingsplan VI Stratum binnen de Ring 2007 (AH Leenderweg) en vaststelling hogere grenswaarden, Eindhoven

De gemeenteraad van Eindhoven heeft op 19 september 2012 het bestemmingsplan VI Stratum binnen de Ring 2007 (AH Leenderweg) vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de uitbreiding van de Albert Heijnvestiging aan de Leenderweg, de toevoeging van enkele appartementen en de herindeling van het binnenterrein.

Wijzigingen

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft de gemeenteraad wijzigingen aangebracht. De wijzigingen hebben betrekking op het vergroten van een bouwvlak en het wijzigen van de benaming van een bouwaanduiding.

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 31 juli 2012 hogere grenswaarden vastgesteld zoals bedoeld in artikel 110a van de Wet geluidhinder en wel voor de geprojecteerde woningen binnen het bestemmingsplan VI Stratum binnen de Ring 2007 (AH Leenderweg). Het besluit is voorbereid met toepassing van Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb).

Inzage

Het besluit van de gemeenteraad, het bestemmingsplan, het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 27 september 2012 tot en met donderdag 8 november 2012 ter inzage. U kunt deze inzien bij het Inwonersplein in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10, Eindhoven (openingstijden: zie colofon).

Daarnaast kunt u het bestemmingsplan bekijken via:

De bronbestanden kunt u vinden via:

www.eindhoven.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0772.80166-/NL.IMRO.0772.80166-0301/

Beroep

Met ingang van vrijdag 27 september 2012 tot en met donderdag 8 november 2012 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad en het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarde.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die op tijd een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan en/of -besluit hogere grenswaarden heeft ingediend;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan en/of -besluit hogere grenswaarden in te dienen;

  • een belanghebbende die bezwaren heeft tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad in het bestemmingsplan zijn aangebracht.

In het beroepschrift dient u duidelijk te vermelden of de beroepsgronden betrekking hebben op het bestemmingsplan en/of het besluit op grond van de Wet geluidhinder.

Een beroepschrift kunt u indienen bij:

de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening en inwerkingtreding bestemmingsplan

Een beroep heeft geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarde treden in werking met ingang van 9 november 2012. Om dit te voorkomen kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Dit kan bij:

de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

De voorzitter kan een voorlopige voorziening treffen wanneer sprake is van onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de inwerkingtreding van de vaststellingsbesluiten uitgesteld totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven