Logo Lisse
Ontwerp omgevingsvergunning Heereweg 6, Lisse

Ontwerpbesluit (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Aangevraagde omgevingsvergunning:

  • Heereweg 6 - het bouwen en afwijken van het bestemmingsplan en slopen (in het kader van de vergunningplicht in de Bouwverordening)

Ontwerp omgevingsvergunning Heereweg 6

Namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse is besloten de ontwerp omgevingsvergunning Heereweg 6, NL.IMRO.0553.rolgheereweg6-onx2, tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, vrij te geven voor het indienen van zienswijzen. De ontwerp omgevingsvergunning betreft de sloop van de bestaande aanbouw en realisatie van een nieuwe, grotere aanbouw welke volledig onder keldert zal worden.

De ontwerp omgevingsvergunning maakt deze ontwikkeling op de genoemde locatie mogelijk.

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donder-dag 27 september 2012 tot en met woensdag 7 november 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Lisse, Heereweg 254. Tevens zijn stukken te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Lisse www.lisse.nl onder inwoners/ruimtelijke plannen.

De bekendmaking vindt plaats in het Witte Weekblad, op de gemeentelijke website (www.lisse.nl, rubriek Inwoners, ruimtelijke plannen) en de Staatscourant.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse. Een zienswijze moet geadresseerd worden aan het College van B&W van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse.

Voor het inbrengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer P. Kramer, afdeling Beleid en Planvorming, telefoonnummer 0252 - 433 208. Voorts dient de zienswijze voldoende gemotiveerd, gedateerd en ondertekend te zijn.

Naar boven