Logo Vlagtwedde
Omgevingsvergunning veranderen melkrundveehouderij Molenkampweg 6 en 8, 9541 TL Vlagtwedde

Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde maken bekend dat zij hebben besloten dat bij de voorbereiding van het besluit op de aanvraag voor een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor het veranderen van de melkrundveehouderij op de percelen Molenkampweg 6 en 8, 9541 TL Vlagtwedde, geen milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld. De verandering betreft de bouw van een nieuwe melkrundveestal.

Het besluit en bijbehorende stukken liggen vanaf 27 september tot 8 november 2012 tijdens de normale kantooruren ter inzage op de afdeling Ruimte van de gemeente Vlagtwedde, Dorpstraat 1 te Sellingen. Indien u buiten kantooruren de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken (0599)320208.

Het besluit dat geen milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld betreft een zogenaamd voorbereidingsbesluit. Dit betekent dat op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht alleen belanghebbenden die door het mer-beoordelingsbesluit rechtstreeks (dus los van het voor te bereiden besluit, in dit geval de omgevingsvergunning) in hun belang worden getroffen, bezwaar kunnen maken.

Het bezwaarschift moet binnen de termijn dat de stukken ter inzage liggen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Vlagtwedde, Postbus 1, 9550 AA Sellingen. Andere belanghebbenden kunnen hun bezwaren tegen dit beoordelingsbesluit te zijner tijd kenbaar maken in de procedure van het uiteindelijke besluit, te weten de omgevingsvergunning in gevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Naar boven