Logo Kampen
Bestemmingsplan Het Onderdijks, uitwerking Koeweide, Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen hebben bij besluit van 18 september 2012 het bestemmingsplan ‘Het Onderdijks, uitwerking Koeweide’, met de codering NL.IMRO.0166.00991101-VB01, gewijzigd vastgesteld.

Dit uitwerkingsplan maakt de aanleg van de weg Koeweide mogelijk. De wijziging ten opzichte van het ontwerpplan betreft het opnemen van de nog aan te leggen watergang aan de noordoostzijde van de weg Koeweide. Hiervoor is het plangebied uitgebreid en is de bestemming ‘Water’ toegevoegd.

Het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf woensdag 26 september 2012 zes weken ter inzage. Voor inzage kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij de receptie in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen. Buiten deze tijden alleen op afspraak via (038) 339 29 99. Ook kunt u het plan inzien op www.kampen.nl/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het vaststellingsbesluit kan een belanghebbende tijdens de genoemde termijn van terinzageligging beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij burgemeester en wethouders hebben ingebracht. Voor zover het besluit ten opzichte van het eerdere ontwerpbesluit gewijzigd is vastgesteld, kan een belanghebbende tegen die wijziging beroep instellen.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking vanaf de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven