Logo Haren
Vaststelling wijzigingsplan Bakkerweg 3 te Onnen gemeente Haren

Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat zij het wijzigingsplan Bakkerweg 3 Onnen zonder aanpassingen hebben vastgesteld.

Het plangebied betreft het perceel kadastraal bekend gemeente Haren, sectie G, nummer 2902, plaatselijk bekend als ‘De Koepelkerk’ op het perceel Bakkerweg 3 te Onnen. Het plan voorziet in een gewijzigde bestemming: van "maatschappelijk" (kerk) naar "woongebied" (maximaal een burgerwoning); dit met behoud van het bestaande kerkgebouw op dat perceel.

Het vastgestelde plan ligt vanaf 28 september 2012 tot en met 8 november 2012 voor eenieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Haren. Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt, kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan in te dienen.

Tevens kan door degene die beroep heeft ingesteld, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroeps-termijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Voor meer informatie over dit plan en de procedure kunt u contact opnemen met de heer ing. C. Kuperus, tel. (050) 53 39 911; e-mail c.kuperus@haren.nl

Haren, 27 september 2012

Naar boven