Logo Limburg
Terinzagelegging van Ontwerp provinciaal Inpassingsplan Reconstructie (brom)fietspad N271, Limburg

Gedeputeerde Staten van Limburg maken hierbij bekend dat zij op 18 september 2012 het ontwerp- Inpassingsplan Reconstructie (brom)fietspad N271 hebben vastgesteld. Het ontwerp van het provinciaal Inpassingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf 19 september tot en met 30 oktober 2012 ter visie.

De Provincie stelt het Inpassingsplan om de aanleg/reconstructie van het fietspad langs de N271 Bergen – Afferden – Heijen planologisch mogelijk te maken. Het traject loopt van hectometerpaal 101,4 tot 109,2, globaal van het viaduct van de A77 ten zuiden van Heijen tot midden in Nieuw Bergen. Het traject passeert daarbij ook de kern van Afferden.

Inzage en indienen van zienswijzen

Een ieder kan in de periode van 24 september tot en met 4 november 2012 ten aanzien van het ontwerp-Inpassingsplan Reconstructie (brom)fietspad N271, bij voorkeur schriftelijk, maar desgewenst mondeling, een zienswijze indienen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan:

Provinciale Staten

T.a.v. Gedeputeerde Staten

Postbus 5700, 6202 MA Maastricht

onder vermelding van:

'Ontwerp-Inpassingsplan Reconstructie (brom)fietspad N271'.

Uw mondelinge zienswijze kunt u vóór het einde van de termijn van de terinzagelegging telefonisch kenbaar maken bij mw. mr.drs. M. Pörteners tel. (043) 389 7706, of bij dhr. ir. A. Dohmen tel. (043) 389 7387 afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Het ontwerp-Inpassingsplan ' Reconstructie (brom)fietspad N271’ ligt voor een ieder analoog ter inzage van 24 september tot en met 4 november 2012:

  • in de bibliotheek van het Gouvernement, Limburglaan 10, Maastricht op werkdagen van 08.30-12.00 uur en van 13.00-16.30 uur;

  • in de gemeentehuizen van Gennep en Bergen op de aldaar gebruikelijke wijze en tijden.

Het ontwerp-Inpassingsplan en de bijbehorende stukken zijn vanaf 18 september 2012 tevens digitaal te raadplegen via www.limburg.nl/pol. Daarnaast treft u op www.ruimtelijkeplannen.nl ook het ontwerp-inpassingsplan aan.

Verdere procedure

Alle zienswijzen worden verwerkt in een zienswijzennota, die na besluitvorming door Provinciale Staten aan alle indieners van een zienswijze wordt toegezonden. Provinciale Staten betrekken de ingediende zienswijzen en adviezen bij hun besluitvorming over de vaststelling van het Inpassingsplan. Naar verwachting vindt de besluitvorming hierover plaats in het voorjaar 2013. Na vaststelling van het Inpassingsplan door Provinciale Staten zal het besluit tot vaststelling van het Inpassingsplan, alsmede het Inpassingsplan en de bijbehorende stukken, vervolgens voor een termijn van zes weken ter inzage gelegd worden.

Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerp-Inpassingsplan hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest dit tijdig te doen, beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het inpassingsplan Reconstructie (brom)fietspad N271 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor zover het besluit wijzigingen bevat ten opzichte van het ontwerp-Inpassingsplan, kan door belanghebbenden een beroep ten aanzien van deze wijzigingen worden ingesteld. Van het besluit tot vaststelling en de terinzagelegging van het Inpassingsplan wordt op dezelfde wijze kennis gegeven als van het ontwerp-Inpassingsplan. De Crisis en Herstelwet is van toepassing op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt U ook contact opnemen met mw. mr.drs. M. Pörteners tel. (043) 389 7406, of met dhr. ir. A. Dohmen tel. (043) 389 7387 afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven