Logo Dordrecht
Ontwerpbestemmingsplan “Zeehavens” ter inzage, Dordrecht

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het ontwerpbestemmingsplan “Zeehavens” (NL.IMRO.0505. BP177Zeehavens-2001) met bijbehorende stukken met ingang van 27 september 2012 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen. Het plan kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

Het bestemming splan heeft betrekking op het gebied dat wordt begrensd door de gemeentegrens met Binnenmaas en Zwijndrecht, de Mijlsehaven, Ampèrestraat, A16 en Wieldrechtseweg.

Het bestemmingsplan regelt de bestemming van gronden in het plangebied. Het plan betreft voornamelijk een actualisering van de geldende bestemmingsplannen. Uitgangspunt is regulering van de bestaande situatie, waarbij het plan op onderdelen nieuwe ontwikkelingen mogelijk maakt.

Eenieder kan gedurende de termijn van de terinzagelegging (tot en met 7 november 2012) bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerp naar voren brengen (adres: Gemeenteraad van Dordrecht, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht). Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Zeehavens”. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig - bij voorkeur uiterlijk 31 oktober 2012 - een telefonische afspraak te worden gemaakt, telefoon: (078) 770 49 01.

Dordrecht, 26 september 2012

Burgemeester en wethouders van Dordrecht

Naar boven